2009-09-02

***********

Allt känns så himla jobbigt... Har vart på lite halvdåligt humör hela eftermiddagen och inte orkat med nåt och irriterat mej på det mesta. Har lite läxor att göra nu också, tänkte börja med matten. Fast först ska jag byta om till myskläder, fixa mellis och hämta min lilla chokladkaka någon vart snäll och köpt till mej idag! Kanske inte så bra på en onsdag men det är ju ändå "lill lördag" som många kallar det!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du kanske håller på att bli sjuk? Då brukar allt vara trist och humöret svajar.

M sa...

Hmmm... vet vem du är och vilka dina präktiga kompisar är i din klass. Är det inte ganska mycket på låtsas det där att alla är så himla goda vänner. Söta. Bäst i skolan? Verkar inte särskilt najs om man inte kan va sig själv i ditt gäng utan liksom tvingas att vara snygg och alltid så himla uppåt. Och ibland är det ju att vara sig själv att inte vara på jättebra humör ju. Så keep on och var dig själv tjejen. PS: Går i nian och är tjej.

Inez sa...

Man e på dåligt humör ibland. Fråga mig inte varför, de ba e så ;) Och de e faktiskt ok att sura oxå. Ba man inte e sur jämnt.

Ebba sa...

Svar till "M":
URSÄKTA? Präktiga, på låtsas, att jag inte kan vara mej själv med mina kompisar? Absolut inte! Och när blev det plötsligt fel att vara duktig i skolan? Jag tycker inte du ska utala dej om något på det sättet du inte ens vet något om. Nu kanske du inte menade nåt illa med din kommentar men jag kunde faktiskt inte låta bli att ta lite illa upp... Förresten, borde jag veta vem du är eller eftersom du tydligen vet så himla mycket om mej och mina vänner?

Alice sa...

är vi präktiga?? nej jag håller med ebba! jag tar illa upp för du skirver om något som du inte har en aning om!!!! varför skulle vi inte vara goda vänner?? vad är det som ä´säger att vi inte är det, och att " allt bara är på låtsas"?! VAD har utsendet Med det att göra?! vad är det som säger att ebba inte kan vara sig själv i sitt "eget gäng" det vet ju knappast du! det låter ju som att ebba har skrivit i sitt inlägg att hon hatar sina kompiasr, men det hon skircer om är att hon bara var på dåligt humör, det har ju inget att göra med hennes kompisar, och hur vi behandlar ebba! vad fräckt! :(