2009-09-04

Bästa

Nu är jag på mycket bättre humör än vad jag var när jag skrev det senaste inlägget (dom flesta verkar ha trott att jag mådde dåligt men jag var bara på sjukt dåligt humör då). Bl.a för att det är fredag! Och sen börjar helgen imorgon, som jag tror kommer bli väldigt bra!
Vad har hänt idag då? På eftermiddagen när vi slutat skolan för dagen, följde jag och Fanny med Alice, hem till Söder. Vi hade det jätteroligt där, så det var trevligt! :D
Puss & kram.

13 kommentarer:

Bonzo sa...

Skitfina pics. Som vanligt ;)

Alice sa...

vart är jag och fanny då? :(...

Ebba sa...

haha, jag visste inte om ni ville vara med alice, så därför tyckte jag att det var bäst att inte lägga upp någon även om jag tänkte det först. men om ni vill det kan jag alltid ändra ;)

Bonzo sa...

Ebba bestämmer väl på sin egen sida och lägger upp dom bilder hon vill. Eller? Be snällt om ni vill va me på henes blogg.

Alice sa...

jag skojade bara, deyt var bra tänkt, hehe, gör som du vill! :D

Rebecka sa...

Ska du ändra DIN blogg för att dina kompisar surar över att dom inte fick va med? Nästa gång surar dom säkert över att du la ut bilder på dom. Hallå!!! De kan väl starta en egen blogg där dom får bestämma över sina bilder.

Ebba sa...

nu var det nog så att alice skämtade lite och inte var sur över det på rikrigt. förresten vet jag redan att jag gör som jag vill på min blogg och nu kanske det var så att jag faktiskt VILLE ändra ifall dom tyckte det var okej att jag la upp en bild?

Bonzo igen sa...

HATA folk som gjort bort sig och säger att dom skojar :(
Man kan fan be om ursäkt först... Dina kompisar är säkert schurre men en jäkla taskig ton har vissa av dom.

Ebba sa...

förlåt men nu råkar jag bli lite irriterad igen... nu var det vara så att jag fattade att alice skämtade från början. så nu tycker jag att ni läsare kan sluta kommentera en massa onödiga saker om mina vänner!

Elin sa...

Vem är Bonzo och Rebecka? :)

Ebba sa...

ja du det vet jag inte?? :P

Bonzo sa...

Hej.
Det är jag som är Bonzo. En tjej nånstans i mitten på Sverige. 16 år. Börjat gymnasiet. Ska bli läkare. Om jag orkar. Älskar mina vänner, spela fotboll och kolla film. Det e jag de ;) Läser en massa bloggar oxå men har ingen egen.

Alice sa...

HERREGUD!! Ebba du fattar väl att jag knappast menade något elakt med det? shit!! vilket jäkla habbalik det blev. jag surar inte över jag inte är med på ebbas blogg, kära nån det var ett skämt. en elak ton, hallå, hörde du mig när jag sa det eller? dömm mig inte utifrån en komentar på en blogg som en tjej har, som du inte känner ett dugg. till skillnad från mig. jag känner ebba och ebba känner mig. varför jag skrev så var för att ebba alltid annars brukar lägga upp bilder på oss om hon har varit med oss. DU "bonzo" kan fan be om ursäkt som är så otrevlig occ dömmer folk, EBBA du fattar väl vad jag menar?