2010-02-01

"Meningen med livet"...?

Varning för ett till rörigt inlägg:

Ibland tänker man lite på vad som är meningen med själva livet... Och alla frågor som varför, och hur, dyker upp. Att det kanske inte finns någon meningen. Att vi bara är. Att allt bara går runt runt, och är likadant, dag efter dag, vecka efter vecka. Bara fortsätter på ungefär samma sätt.
Men det är nog det det inte gör. Även fast det ofta känns som det. Jag tror att man kan ha svårt att se de lite mer speciella saker som händer i ens liv. Utan mest väntar på det där "stora". Fast egentligen händer det ju nya saker rätt ofta om man tänker efter. Men det är inte så ofta man tänker efter och ser just de sakerna som mer speciella än andra. Och speciella kanske de alltid inte är, men de har i alla fall en så kallade "mening". På något sätt åtminstone.
En del av meningen är nog att vi bara ska vara, och försöka lägga märke till ljuspunkterna. Utan att tänka efter föör mycket som jag gör just nu.

Men framförallt så har alla nog sin egen mening

1 kommentar:

Anonym sa...

Tror man känner sig typ sökande och virrig när man är tonåring... eller? Iaf tror jag det. Meningen med livet får var och en bestämma. Är nog olika. Kulig fråga att snacka om, men svår ;)